juli 10, 2017

Jämföra Mikrolån

Varför är det viktigt att jämföra mikrolån

Mikrolån som det heter kallas även för snabblån, kanske ett begrepp som är mer förståeligt om vad det faktiskt är. Snabblån används oftast för plötsliga kostnader som uppkommer. Exempelvis om din bil går söner, en dyr räkning eller andra utgifter som kommer som en överraskning men du har inte tillräckligt med pengar den månaden för att täcka dem. Som privatperson kan du faktiskt jämföra dessa olika snabblån och spara en hel del pengar.

Det är väldigt vanligt att många inte jämför olika långivare ordentligt. Även fast de tagit lån flera gånger tidigare. Vi på 1mikrolån.se tycker att det alltid är väldigt viktigt att jämföra de olika långivarna innan någon ansökan skickas in.

Det finns väldigt många långivare idag ute på marknaden. Konstigt nog varierar deras priser riktigt mycket. I mikrolånsbranschen har de fördel att kunna ta höga priser oavsett om deras konkurrenter inte gör det. Detta eftersom de erbjuder olika typer av förmåner eller fördelar, exempelvis att ge ut lån utan en UC eller en längre taxerad årsinkomst. All denna information är väldigt svår för en privatperson själv att hålla reda på eller att forska fram. Därför är det många som struntar i det men vi på 1mikrolån.se vet fördelarna med att jämföra och rekommenderar ändå starkt att du gör det.

Mikrolån bör gå snabbt att jämföra

Vi på 1mikrolån.se tycker att genom att använda en sida med samanställda mikrolån, kan du snabbt hitta den långivare som passar dig bäst och det du söker. Det kan handla om olika faktorer som tillexempel om du vill betala över en längre period eller om du behöver en långivare som betalar ut lånet direkt. Vi på 1mikrolån.se anser att de bästa långivarna är de med rimliga priser och bra kreditkontroller, de som hanterar dina uppgifter säkert och tillåter tidig återbetalning av lånet. Anledningen till att du vill välja de långivare som låter dig betala in tidigt är för att du samlar på dig daglig ränta vilket leder till ökad kostnad, om du får råd att betala tidigare så slipper du all dagsränta som blivit ihopsamlat om du var tvungen att vänta med inbetalning. Ett enkelt exempel är om du har ett lån i 30 dagar och har plötsligt fått råd att betala det. Du väljer därför att betala det efter bara 20 dagar, då betalar du endast den ihopsamlade räntan för de 20 dagarna och behöver därför inte att betala hela räntekostnaden som det skulle ha blivit för 30 dagar.

Så sparar du pengar på att jämföra mikrolån

Genom att du använder en sida med jämförelser så kommer du att lätt se vilka stora skillnader det finns samt hur många nya långivare det uppstår på marknaden hela tiden. Dessa nya långivare erbjuder ofta väldigt konkurrenskraftiga priser och räntor. Vi på 1mikrolån.se försöker alltid att hitta nya långivare att visa och presentera på vår hemsida, så att ni kan få all möjlighet till de mest konkurrenskraftiga långivarnas räntor och priser. Som svar på rubriken ovan på detta inlägg så menar vi på 1mikrolån.se att genom att jämföra mikrolån långivare så kan du som privatperson spara mycket pengar.